tiistai 20. syyskuuta 2011

My heart is beating like a jungle drum...









                                                                

Jambo!
Tulin kirjoittamaan tata tekstia suoraan afrikkalaisten tanssien tunnilta. Meno oli aivan mieleton! Parasta on, etta meilla on tunnilla aina oma Ohangla-rumpali, joka paukuttaa kuuden rummun settia ja me oppilaat tanssimme hiki hatussa. Viikossa on kahdenlaista tanssia: miesten&naisten, seka pelkastaan naisille tarkoitettu tunti.
Tanaan oli myos toinen rumputuntini, ja olen edelleenkin todella innoissani Ohangla-rumpujen soitosta. Menimme hurjasti eteenpain, ja opettaja sanoikin, etta olemme kuulemma hyvia oppilaita.. :)
Orutut, eli afrikkalaiset viulumme ovat myos maalausta vaille valmiit, ja huomenna on ensimmainen ''viulutuntini''. Jannittaa...

Viikonloppu oli jalleen aivan ihana. Menimme perjantaina suomalaisten ystaviemme luo, ja lauantai-aamuna Sirkka vei meidat ensin vauvanorsujen orpokotiin, ja sen jalkeen Giraffe Centeriin. Emme lahteneetkaan Nakurun kansallispuistoon, silla meille selvisi vasta perjantai-iltana, etta paasyliput ovatkin ulkomaalaisille todella kalliit. Saastamme siis sen retken myohemmalle..
Henkilokohtainen lempparini oli Giraffe Center, silla siella saimme syottaa ja silittaa kirahveja, ja paasimme nakemaan myos vastasyntyneen kirahvin, joka oli vain kuusi paivaa vanha! Sain myos pusun poskelle kirahvilta, ja maailmani mullisti tieto, etta kirahveilla on sininen kieli. Elainpuistojen jalkeen kavimme myos piipahtamassa Karen Blixenin museoalueella ja naimme paikkoja, jotka nakyvat elokuvassa Minun Afrikkani. (Katsoimme kyseisen elokuvan edellisena iltana!)

Afrikkalainen liikennekulttuuri jaksaa hammastyttaa edelleenkin.. Jokainen matatu-matka on aina yhta pelottava. Hammennyin kuitenkin eniten, kun lauantai-iltapaivan ruuhkassa mies yritti kaupitella meille ikkunasta kultakaloja..

Olemme Johannan kanssa todella innoissamme tunneista, jotka ovat viimein alkaneet. On myos mukavaa, etta paivien lampotila on viimeinkin sita, mita odotimme sen olevan. Ensi viikonloppu on viela mysteeri, silla haluaisimme kovasti lahtea reissuun, mutta emme viela tieda minne.

Ylla olevat kuvat ovat siis viime ja sita edelliselta viikonlopulta :) Nairobin keskustaan en yleensa uskalla kameraa mukaan ottaa, mutta ensimmainen kuva siis sielta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti