keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Kuoromatka Naivashaan!














Tässäpä lisää kuvia!
Kaikki kuvat ovat kuoromatkaltamme, kun esiinnyimme Kenian presidentille Naivashan Rift Valleyssa. Matka sinne kesti noin kaksi ja puoli tuntia ja esitimme presidentille vain yhden kappaleen. Saimme nähdä myös seeproja ja apinoita niiden luonnollisessa elinympäristössä, joka tuntui aivan uskomattomalta! Ensimmäisessä kuvassa on tanssiryhmä Sarakasi, he olivat supertaitava ryhmä ja sellaista afrotanssia en ole koskaan ennen nähnyt! Saimme myos nauttia Masai-heimon poikien esityksesta (joista kuva neljantena). Myös presidentti tuntui olevan haltioissaan kaikista esityksistä :) Ystävämme kuorosta olivat kovia poseeraamaan ja halusivat kokoajan olla valokuvattavana!

Aamulla menimme koululle jo kymmeneksi, silla meille tuli pitamaan workshoppia kaksi kuuluisaa lontoolaista muusikkoa. Toinen oli oopperalaulaja ja toinen London Philharmonic Orchestran kapellimestari (anteeksi, etten muista nimia!) Oli hauskaa seurata, kuinka he opettivat yliopiston kuoron solisteja. Lauantaina paasemme heidan seka Nairobin sinfoniaorkesterin yhteiskonserttiin.
On uskomatonta, miten kuoromme muutamalla sopraanolla on aivan kasittamattoman upea soundi ja aanenmuodostus, vaikka he eivat ole saaneet juuri ollenkaan laulutunteja! He ovat vain kuunnelleet paljon musiikkia, ja opetelleet asioita korvakuulolta.

Tanaan olimme Johannan kanssa superylpeita itsestamme, silla matkustimme matatuilla Kahawaan Ihan Kahdestaan! Kahawa on noin kymmenen minuutin automatkan paassa kampukselta, ja siella on siis lahin supermarketti. Tanaan on viela edessa kuoroharjoitukset seka pyykin pesua. Katsotaan, miten pyykinpesu onnistuu ilman konetta..

1 kommentti:

  1. Ihana blogi! turvallista matkaa ja NAUTI (niin kuin näyt tekevänkin) :) haleja!

    VastaaPoista