maanantai 5. syyskuuta 2011

Hell's Gate

Taman postauksen otsikko kertoo kahdesta asiasta: eilinen reissumme saasteiseen Nairobiin, seka huomista kuoromatkaamme paikkaan, jonka nimi todella on Hell's Gate.

Eilinen oli hurja paiva, ensinnakin siksi etta se oli pitka ja tapahtumien tayteinen ja toiseksi, Nairobi oli melkoinen shokki. Lahdimme matatuilla kohti Nairobia jo kahdeksan aikaan aamulla ja olimme perilla yhdeksan jalkeen. Menimme ensiksi kirkkoon ystavamme Manenon kanssa, silla han johti siella pienta kirkkokuoroa. Messu oli perhemessu, joten se kestikin yli kolme tuntia ja vasymys meinasi valilla iskea, silla emme olleet syoneet aamulla juuri mitaan. Hauskaa oli, kun katselimme ennen messua toisen kuoron harjoituksia, he pyysivatkin yhtakkia meidat mukaan laulamaan ja niinpa mekin olimme alussa laulamassa alttarilla. Meidat myos esiteltiin koko taydelle kirkkosalille kesken messun, ja monet tulivat jalkeen pain kyselemaan keita me oikein olimme ja miksi olimme paatyneet Keniaan.

Iltapaivalla jatkoimme Nairobin keskustaan, joka oli todellinen shokki. En ole koskaan nahnyt kaupunkia, joka on niin sekasortoinen ja saasteinen. Liikennekulttuuria on vaikeaa edes kuvailla enempaa, silla se on yksinkertaisesti yhta isoa kaaosta. Matatut ajavat kauheaa vauhtia ja eivat todellakaan vaistele jalankulkijoita.

Maneno vei meidat isolle markkina-alueelle, jossa oli myytavana Masai-heimon kasitoita. Ostin sielta aivan ihania korvakoruja, mutta ensin taytyi todella tinkia! Hinnasta piti heti aluksi pudottaa 3/4 pois ja sitten aloittaa neuvottelemaan Oikeasta hinnasta. Markkinat olivat kuitenkin todellinen elamys ja haluammeki sinne viela uudestaan.

Illalla meilla oli yliopiston kuoron ensimmaiset harjoitukset ja hammastyimme miten upea ja hyvasointinen kuoro se oikein on! Meininki oli mahtava ja meilla tulee olemaan haastetta oppia stemmojen lisaksi ulkoa kaikki monet tanssiliikkeet, joita on jokaikisessa kappaleessa paljon! On kunnia paasta laulamaan tassa kovatasoisessa kuorossa, ja huomenna paasemmekin heidan mukanaan kuorokeikalla paikkaan nimelta Hell's Gate. Alue on kuulemma hieno nahtavyys, joten odotamme huomista innolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti