maanantai 17. lokakuuta 2011

Synttäritytön muistoja safarilta ja vähän muualtakin!

Jeejee!
Vanhenin tänään eli täytin siis 23 vuotta ja oon nauttinu päivästä oikein paljon! Aamun vietin ihan yksin meiän kotona kahvia juoden ja rumputunnilla sähläten, kunnes iltapäivällä Johanna tuli hammaslääkäristä ja vei miut kahville kampuksen hotellille. Sain lahjaksi ihanan afrikka-valokuvakehyksen, miulle tehdyn rannekorun jossa lukee 'SIIRI' sekä ihanan kortin ja korvakorut!

Porukat lähti aikasin aamulla matkustamaan kohti Lontoota ja sieltä takas (kuulemma) sateiseen Suomeen. Takana IHANAT kaksi viikkoa, sydän täynnä mahtavia muistoja ja kameran muistikortitkin täytty kuvista! Päästin siis viikonloppuna käymään safarilla Nakuru-järvellä, ja en olis ikinä voinu kuvitella pääseväni näkemään mitään sen kaltasta! Olo oli kun olis leikattu tavallisesta elämästä johonki luontodokkarin keskelle...

Viime viikolla keskiviikkona päästiin tutustumaan myös Nairobi National Museumiin, josta päällimmäisenä mieleen jäi ehdottomasti HIV/AIDS-potilaiden näyttely. Sairastuneet olivat tehneet itsestään 'bodymapping'-teokset, jossa he kuvasivat elämäänsä ja tuntojaan sen jälkeen kun olivat saaneet tietää statuksensa. Kosketti kyllä syvältä... Oli myös jännittävää, että pääsin oikeasti näkemään tuon näyttelyn, sillä olin Suomessa nähnyt kyseisestä projektista dokumentin televisiossa.

Perjantai päivän vietimme Rundan kaupunginosassa ja Masai-markkinoilla. Äiti ja isä pääsivät myös ostelemaan tuliaisia ja illalla juhlistimme etukäteen minun synttäriä ihanassa italialaisessa, josta myös kuva tässä päivityksessä.


Erään naisen tarina kuvassa
Rankkoja tarinoita elämästä..

Museossa ihmettelemässä 



Isän järjestämä yllätyskakku ihanassa italialaisessa

Uskomattoman kaunis Nakuru

Buffalo melko läheltä..

Seeproja <3

Flamingoja, joista Nakuru-järvi on kuuluisa



Näköalapaikalla



Rakkaat <3

Sarvikuonoja iltapäivän lämmössä

Impaloita 

Naaras-leijona puussa (?!) 

Safarilta paluu, ilta-aurinko auton ikkunasta



Synttärityttö ja Johannalta saatu paketti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti