sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Classical Fusion !











Huh, mikä viikonloppu takana!
Saimme olla Kenyatta University -kuoron kanssa esiintymässä Safaricomin järjestämässä "Classical Fusion" -nimisessä tapahtumassa. Tapahtumaa varten oli harjoiteltu valtavan paljon ja esiinnyimme siellä muiden Kenialaisten kuorojen ja huippuartistien kanssa. Festivaalikuorossa lauloi yli 400 laulajaa Nairobin sinfoniaorkesterin kanssa!
Artisteista mainittakoon muun muassa Ladysmith Black Mambaza, joka tunnetaan pop-musiikin uranuurtajana Keniassa (levyttänyt monen muun artistin, mm. Paul Simonin kanssa), sekä Sauto Sol, joka aiheutti todellista massahysteriaa yleisössä! Sauto Solista sain napattua kuvan, joka näkyy kolmantena. Oli uskomatonta, kuinka tytöt lapsista aikuisiin osasivat heidän hittibiisiensä sanat ulkoa ja kiljuivat jokaisen kappaleen alussa...

Vaikka eilen meinasi jo iskeä todellinen koti-ikävä ja ahdistus, tämä päivä pyyhki kaiken sen pois! Eilinen 12 tuntia kestänyt päivä ilman ruokaa ja täynnä kaaosta alkoi todella tuntua illalla, mutta lopulta vain nauroimme Johannan kanssa vedet silmissä, kun päätimme yrittää piristyä kuuntelemalla Jackson 5 :n "I'll Be There", ja lopulta kiljuimmekin sitä huoneessamme välittämättä naapureista tipan vertaa! :D Ja tänään muistimme taas, miksi tänne on tultu; musiikki, tanssi ja tunnelma joka täytti jokaisen solun ja sielun sopukan. Oli uskomatonta, miten jokainen laulaja tänään lavalla alkoi tanssia, kuin yhdestä sopimuksesta ja iloitsi yhdessä tekemisestä täysin rinnoin. Oli myös upeaa seurata huippuartistien esiintymistä ja osaamista.

Kuvissa näkyy "pieni" yleisömme, Sauto Sol, minä sekä Johanna kuoropuvussa, minä ja hyvä ystäväni George, ja toiseksi viimeisessä kuvassa kuoromme johtaja.

1 kommentti:

  1. Ihanaa, kun voi seurata netissä ja edes hitusen fiilistellä teidän mitä ihmeellisempiä kokemuksia.

    Tsemppiä blokin pitoon jatkossakin. Maailmalla ollessa tapahtuu niin paljon, että muistiin saattaa tulla overflow:)
    Terveisiä Tapiolasta, nyt paistaa aurinko ja +14,2

    VastaaPoista